4 Μαΐ 2011

Οδός Ρήγα Φερραίου: συνεχίζεται η παράνομη κατάληψη του ελεύθερου χώρου

Το θέμα της ανομίας που επικρατεί στο κέντρο της Λαμίας μας έχει απασχολήσει πολλές φορές.
Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστρια με πλήρη καταστρατήγηση του χώρου που έχει διατεθεί για χρήση τραπεζοκαθισμάτων, σχεδόν σε όλες τις καφετέριες στην Ρήγα Φεραίου.

Πραγματικά αναρωτιέται κανείς,εάν υπάρχει λόγος ύπαρξης της Δημοτικής Αστυνομίας ή θα πρέπει να γίνει τελικά μετάταξη των υπαλλήλων σε άλλες,πιο ωφέλιμες για την πόλη,απασχολήσεις καθώς επίσης και ως πότε η Δημοτική Αρχή θα υποθάλπει εξόφθαλμα παράνομες καταστάσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες:









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ και ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ίδια στόφα λοιπόν, "τί είχες Γιάννη' μ, ό,τι είχα πάντα" η Λαμία και η παρανομία. Αν σε μια βδομάδα δεν δούμε νομιμότητα παντού, θα επιβάλλουμε μόνοι μας τη νομιμότητα. Μήνυση κατά του Αντιδημάρχου και του Δημάρχου για διαφυγόντα έσοδα του δήμου και των δημοτών, γιατί δεν εισπράττει από τα καταστήματα ανάλογα με τα τετραγωνικά που καταλαμβάνουν, γιατί κάνουν πλάτες, άρα τί λόγους έχουν;; μήπως οικονομικούς;; τί άλλους λόγους;; Μήνυση κατά της δημοτικής ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ γιατί δεν κάνουν έλεγχο στα καταστήματα με αποτέλεσμα τον αθέμιτο ανταγωνισμό των καταστημάτων και διαφυγόντα έσοδα από τα άλλα καταστήματα που είναι νόμιμα και δεν έχουν την ανάλογη πελατεία που προέβλεπαν, σύμφωνα και με τη λογική της διασπορά των πελατών. Μήνυση στο δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο γιατί, παρά τη νομολογία του ΣτΕ και των δικαστηρίων επιτρέπει το εύρος των τεντών στους πεζόδρομους και στα πεζοδρόμια και την κατασκευή πλαστικών παραπηγμάτων στην πλατεία Λαού και στην Πλατεία Πάρκου. Μήνυση κατά του δημάρχου και του αρμόδιου αντιδημάρχου για ψυχική οδύνη εμένα και των παιδιών μου που απειλήθηκε η ζωή τους όταν αναγκάστηκα να περπατήσω στο οδόστρωμα της οδού Διάκου και παραλίγο να με σκοτώσει το διερχόμενο όχημα. Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την ασύδοτη ηχορύπανση στο κέντρο της Λαμίας και σύμφωνα με ιατρική εξέταση πάσχω ήδη από βαρύ νόσημα που προέρχεται από το θόρυβο και τη μεγάλη ηχορύπανση που προέρχεται από τα καταστήματα και τα οχήματα
Έ, φτάνει πια. Όποιος συμφωνεί με τα παραπάνω, ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσω του blog να γίνει και ομαδική μήνυση